SCANCORE TRAINING

Opleiding zorgmanagement / servicemanagement en teamontwikkeling voor locatiemanagement.

De ScanCore training geeft handvaten voor teamontwikkeling, locatiemanagement en opleiding zorgmanagement. De workshops en trainingen zijn gericht op het individu en halen het beste uit het individu. Door nieuwe dingen te initiëren, te organiseren en te doen, leer en groei je constant en verbeter je jezelf. De basis is je eigen visie op jouw toekomst, jouw eigen waarden en je eigen wens om te excelleren.

Door het beste uit ieder individu te halen ontstaat het beste collectief (team). Om te ondernemen is het zaak het excellente team te verzamelen. Net als in privé situatie het liefst samen-te-zijn met vrienden, wil je in de zakelijke markt het liefst werken met de beste partners. Partners die bij jouw passen.

Als facilitator, trainer en coach, kan ik niet voor jullie de vragen beantwoorden, wel kan ik de vragen stellen die nodig zijn om het beste uit jezelf te halen.

De basis van de Scandinavische manier van ondernemen begint bij het samenstellen van het juiste team, gaat uit van het individu en hoe je de talenten van ieder aanspreekt om te komen tot Outside-in oplossingen. Deze Scandinavische manier van ondernemen heeft onder andere bedrijven zoals Nokia groot gemaakt en andere organisaties geïnspireerd.

Meet-ups, lezingen en training programma ‘ScanCore’ benadering: Scandinavian approach for future and serving leadership, door facilitator Niels Hinse.

Niels Hinse, Partners Cordialis, opleiding zorgmanagement

PEOPLE TO SERVE PEOPLE

“Ondernemen, locatiemanagement en opleiding zorgmanagement met als uitgangspunt het welbevinden van ouderen en/of  kwetsbare doelgroepen”

Amersfoort Meet&Discover – Seats2Meet

Inhoud: Het nieuwe ondernemen en het nieuwe werken, zetten vele branches op hun kop. De verandering is constant en zal niet stoppen. Ook in de zorg voor ouderen en kwetsbare doelgroepen is veel aan het veranderen. De internationale ervaring en de ervaring van alle culturen neemt Niels mee in zijn aanpak voor het welbevinden van anderen. De zorg die uitgaat van de waarde van elke mens. Vanuit de pure gastvrijheid gedachte met vraag gestuurde uitvoering en beleid wordt voor de lange termijn een financieel en sociaal waardige exploitatie voorzien. Voorbeelden van diverse service villa’s en kleinschalige woon service locaties zal Niels toelichten.

Voor wie: voor ieder die zich betrokken voelt bij het welbevinden van ouderen en kwetsbare doelgroepen:
– Service ondernemers in de zorg, managers van een zorg gerelateerde locaties, RvB in de zorg,
– Medewerkers en toekomstige medewerkers in de zorg,
-….en natuurlijk de familieleden en betrokkenen van de doelgroep.

Meet-up: maandag 26 september 2016 13.30 – Seat2meet Meet&Discover Amersfoort
Bijdrage: 25 euro ex btw

Startdatum trainingsprogramma: 5 dagen/ 10 dagdelen vanaf oktober 2016
Bijdrage: 60 euro ex btw per dagdeel

opleiding zorgmanagement

PEOPLE TO SERVE BUILDINGS

“Revitaliseren van monumentale gebouwen, ondernemen en locatiemanagement vanuit het principe van waarde behoud” 

MeetBerlage Amsterdam – Seats2Meet

Inhoud: Het Berlage Gebouw is zo’n monumentaal gebouw. En Nederland heeft vele mooie monumenten, ook monumenten die leegstaan. Kasteel de Haar is een monumentaal pand dat een hele nieuwe bestemming heeft gekregen waardoor het monument een nieuw leven is ingeblazen en haar waarde heeft behouden. Niels Hinse zal het duurzame exploitatie concept, het locatiemanagement, de ontwikkeling en het gebruik van onder andere monument Kasteel De Haar toelichten.

Voor wie: voor ieder die betrokken is / wil zijn bij het behoud en gebruik van monumenten, mooie oude panden of bestaande leegstaande bijzondere locaties

Introductie avond: woensdagavond 14 oktober 2016 19.30 – Seats2meet MeetBerlage Amsterdam
Bijdrage: 60 euro ex btw

Startdatum trainingsprogramma: 5 dagen/ 10 dagdelen vanaf september 2016
Bijdrage: 45 euro ex btw per dagdeel 

teamontwikkeling, opleiding zorgmanagement

BIJDRAGE

Cordialis Living Group steunt Stichting Kijkoor en de BorderCross Foundation.

Voor de € 60,– (1 dagdeel van 3 á 4 uur) levert u tevens een bijdrage aan jongeren met een chronische ziekte, ontvangt u kunst van outsiders en bouwt u mee aan een betere en kansrijke toekomst voor u, uw kinderen en kleinkinderen in de nieuwe wereld.

Deelnemers van CMN-lcc-international zijn hartelijk welkom. Bijdrage in de vorm van Kk (Boekhoudkundig kapitaal) is mogelijk en gewenst.

FACILITATOR NIELS HINSE

Niels Hinse heeft een Scandinavische achtergrond, jarenlange ervaring in Hospitality op internationaal niveau, van Mexico tot Dubai en van Noorwegen tot Turkije. Voor de Hyatt Hotelgroep, SAS International en Robinson Clubs heeft hij in diverse landen, teams opgebouwd en hiermee 5***** hotels & Leisure Parks tot bloeiende ondernemingen gebracht. Nu in Nederland heeft hij diverse Stichtingen opgericht die de exploitatie van monumentale panden en landgoederen verzorgt zoals voor Kasteel de Haar, landgoed Mariëndael en varia kerken.